BENVINGUTS AL BLOG DEL VIU EL PARC!

Un espai de trobada virtual entre les escoles participants en el programa i un contenidor d'informació sobre els parcs naturals de la Xarxa.

Us donem la benvinguda, al blog del Viu el parc a l'escola, un espai en què volem que els nens i nenes de 5è de primària siguin els principals protagonistes, sent els creadors dels continguts del blog.

Per fer-ho, us proposem que dividiu la classe en equips de 4 o 5 membres. Cada equip serà l'autor d'un article del blog, el qual, un cop publicat, serà visible per totes aquelles persones que el visitin.

Són molts els temes que es poden treballar per aprofundir en el coneixement dels parcs naturals: podem escriure sobre animals que viuen en els parcs, com el tritó del Montseny, l'aufrany, la llúdria, etc., podem parlar de problemàtiques que han d'afrontar els parcs, com les plagues que afecten els pins pinyers del Maresme, la regulació de l'espeleologia al parc del Garraf, el control de natalitat dels porcs senglars al parc natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, etc., i, fins i tot, podem parlar de la nostra experiència durant la realització del programa "Viu el parc", quines activitats hem fet, què hem après, quins entorns hem visitat, etc.

Aquest blog us brinda l'oportunitat de realitzar un treball de recerca dins del marc del programa Viu el parc. Els alumnes què hi vulguin participar, hauran de cercar informació, imatges, vídeos, esquemes, etc. per tal de publicar un article veraç i fiable. 

Us animem a participar-hi, a formar part de la comunitat Viu el parc. Entre tots, podem treballar per construir un espai de referència en la cerca d'informació dels parcs, un espai on intercanviar experiències entre escoles. Tots i totes hi sou benvinguts!


Equip pedagògic del Viu el parcComentaris